O nama

Naš cilj je da kroz fotografije i video snimke dočaramo jedinstvene ljubavne priče, kao i vaše najradosnije trenutke u životu!

Dragan – Vlasnik firme, Videograf, Fotograf

Vlasnik sam firme “Foto Video Parca” osnovane 2015.godine. Bavim se fotografisanjem i snimanjem proslava unazad 20-ak godina. Bio sam vlasnik fotografske radnje u periodu od 2008-2014.godine, pa sam nakon godinu dana pauze nastavimo istim putem, u saradnji sa najboljim fotografima u gradu.

Nikola – Fotograf, Videograf, Moviemaker, Drone Driver

Moj poziv za fotografisanjem se javio veoma rano, u periodu osnovne škole, ali nisam bio spreman da gurnem školovanje pod tepih zarad finansijskih dobiti. S toga sam strpljivo čekao trenutak, i pred kraj mojih studentskih dana se otisnuo u meni do tada manje poznat svet, svet fotografije i filmske umetnosti.
Probudio sam u sebi najpozitivnija osećanja koja su spremna da svakog puta dostignu vrhunac stvaralaštva i nateraju me da verujem u nestvarno. Danas sa ponosom mogu reći da sam spreman da odgovorim svakom zadatku, svakom prohtevu, i da Vas (pa čak i one koje to ne smatraju za sebe da jesu) predstavim u svetu filmskog stvaralaštva, budeći u svakome od Vas najlepše emocija i skrivena osećanja!

Wedding movie – Foto Parca 2022

Zaustavite trenutak, a u tom trenutku
neka uz Vas budu najbolji!

Foto Video Parca